CAFE / HORECAZAAK TER OVERNAME

Café te huur

André Dumontlaan 98
3600 Genk
Limburg

EXTRA INFO

Huur eerste jaar: 900 Euro per maand. Daarna 1150 Euro per maand.

Interesse in Café te huur en wilt u met ons de mogelijkheden bespreken?

Wij helpen en ondersteunen u van A tot Z met alle nodige vergunningen en attesten,  een snelle levering en plaatsing van onze caféspelen met een uitstekende technische onderhoudsdienst.

BEGELEIDING EN ONDERSTEUNING
VOORKANT

Administratieve ondersteuning

Als je als (toekomstig) cafébaas een nieuwe horecazaak wil openen of een bestaande wil overnemen krijgt u al snel te maken met groot aantal vergunningen en regels waar u zich aan moet houden. JGC Café games helpt en ondersteunt u vanaf de start met alle administratieve voorwaarden om uw café te voorzien van alle nodige vergunningen.

Commerciële en financiële ondersteuning

Vaak zal JGC Café games u ook commercieel en financieel kunnen ondersteunen bij de opstart van uw horecazaak. Zo kan u ondermeer denken aan de (her)inrichting van uw zaak, het opstellen van uw ondernemingsplan, huurcontracten en waarborgen, partnerships met de juiste leveranciers voor uw regio en uiteraard ook uw zoektocht naar het ideale pand om uw droom te realiseren. 

Full service onderhoud

Onze eigen ervaren technische service afdeling staat in voor de levering, plaatsing, en het volledige onderhoud en herstellingen aan alle door ons geplaatste kans- en amusementsspelen en dit 7 dagen op 7.

Scroll naar boven