Slot- & Cardgame

Montana Joker

De Montana Joker is een amusementstoestel met geringe inzetten (€0,50) en geringe winsten (max. €6,19). Het toestel is geschikt om in de Belgische café’s of drankgelegenheden te exploiteren. Aangezien het toestel afstamt van dezelfde familie als de Montana bingo zijn de spelers onmiddellijk vertrouwd met dit zeer aantrekkelijk toestel.

eigenschappen

  • Neemt weinig plaats in beslag
  • Extra inkomsten in uw horecazaak
  • Aantrekkelijk design

AFMETINGEN

Hoogte: 200cm
Breedte: 60cm
Diepte: 50cm
Gewicht: 140kg

JGC Café games helpt en ondersteunt u van A tot Z met de nodige vergunningen en attesten (indien van toepassing), met een snelle levering en plaatsing en een uitstekende technische onderhoudsdienst.

Vragen over onze caféspelen, exploitatie, vergunningen of iets anders?

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij komen graag vrijblijvend met u in contact.

BEGELEIDING EN ONDERSTEUNING
Montana-Joker

Administratieve ondersteuning

Als je als (toekomstig) cafébaas een nieuwe horecazaak wil openen of een bestaande wil overnemen krijgt u al snel te maken met groot aantal vergunningen en regels waar u zich aan moet houden. JGC Café games helpt en ondersteunt u vanaf de start met alle administratieve voorwaarden om uw café te voorzien van alle nodige vergunningen.

Commerciële en financiële ondersteuning

Vaak zal JGC Café games u ook commercieel en financieel kunnen ondersteunen bij de opstart van uw horecazaak. Zo kan u ondermeer denken aan de (her)inrichting van uw zaak, het opstellen van uw ondernemingsplan, huurcontracten en waarborgen, partnerships met de juiste leveranciers voor uw regio en uiteraard ook uw zoektocht naar het ideale pand om uw droom te realiseren. 

Full service onderhoud

Onze eigen ervaren technische service afdeling staat in voor de levering, plaatsing, en het volledige onderhoud en herstellingen aan alle door ons geplaatste kans- en amusementsspelen en dit 7 dagen op 7.

Scroll naar boven