Slot- & Cardgame

Super Joker MK3

De Super Joker is een virtueel kaartspel met een kleine inzet (50 Cent ) en met een kleine winst (maximum 6€ ).

Het Toestel is voorzien met de Scorption V technologie en nieuw is het TFT scherm en een ticket printer. Via kaartsymbolenreeksen moet er een winnende combinatie gevormd worden, gebruik makende van drie speelvlakken De speler moet proberen drie gelijke symbolen horizontaal of diagonaal naast elkaar te plaatsen.

Als de som van alle score’s hoger is dan 99 Punten dan krijgt de speler zijn prijs uitbetaald op de credit meter afhankelijk van de score tabel. Bij het plaatsen van drie ‘Joker’ symbolen horizontaal of diagonaal naast elkaar treedt er een extra ‘Super Joker Spin feature’ in werking,

Tijdens de Spin is het mogelijk om de Bonus-waarde te winnen of verkrijg je extra ‘mystery games’. Tijdens de mystery games wordt elke score met 100 maal uw inzet beloond.

Waarom een Super Joker MK3 plaatsen?

  • 50 cent per spel
  • Max. 6 euro winst per spel
  • Neemt weinig plaats in beslag
  • Extra inkomsten in uw horecazaak

AFMETINGEN

  • Hoogte196 cm
  • Breedte68 cm
  • Diepte60 cm
  • Gewicht120 kg

JGC Café games helpt en ondersteunt u van A tot Z met de nodige vergunningen en attesten (indien van toepassing), met een snelle levering en plaatsing en een uitstekende technische onderhoudsdienst.

Vragen over onze caféspelen, exploitatie, vergunningen of iets anders?

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij komen graag vrijblijvend met u in contact.

BEGELEIDING EN ONDERSTEUNING
Super Joker Casino

Administratieve ondersteuning

Als je als (toekomstig) cafébaas een nieuwe horecazaak wil openen of een bestaande wil overnemen krijgt u al snel te maken met groot aantal vergunningen en regels waar u zich aan moet houden. JGC Café games helpt en ondersteunt u vanaf de start met alle administratieve voorwaarden om uw café te voorzien van alle nodige vergunningen.

Commerciële en financiële ondersteuning

Vaak zal JGC Café games u ook commercieel en financieel kunnen ondersteunen bij de opstart van uw horecazaak. Zo kan u ondermeer denken aan de (her)inrichting van uw zaak, het opstellen van uw ondernemingsplan, huurcontracten en waarborgen, partnerships met de juiste leveranciers voor uw regio en uiteraard ook uw zoektocht naar het ideale pand om uw droom te realiseren. 

Full service onderhoud

Onze eigen ervaren technische service afdeling staat in voor de levering, plaatsing, en het volledige onderhoud en herstellingen aan alle door ons geplaatste kans- en amusementsspelen en dit 7 dagen op 7.

Scroll naar boven