Slot- & Cardgame

Super Joker MK1

De Super Joker is een variant op de populaire dice games, zoals ons Diamonds-toestel. Het doel van het spel is om per beurt zoveel mogelijk winlijnen te vormen. Hoe meer winlijnen, hoe groter het bedrag dat je wint. Het is bovendien een toestel waarop je kan spelen met een beperkte inzet (50 Cent ) en met een kleine winst (maximum 6€ ).

Zo kan je al voor € 0,50 een spel spelen. Het toestel is voorzien van een ticketprinter, zodat de speler zijn behaalde winst kan uitprinten en afhalen. Waarom een ‘Super Joker’-toestel plaatsen? • Lage inzet (al vanaf €0,50/spel) • Compact design • Extra inkomsten als uitbater van een horecazaak • Nieuwe klanten aantrekken Spelinformatie : Super Joker is een klassiek dice game bestaande uit drie slots met vijf winlijnen om kaarten in te plaatsen. Wanneer je drie dezelfde kaartsymbolen op een winlijn kan plaatsen krijg je hiervoor punten.

Kan je in meerdere slots winlijnen maken lopen je punten op. Zo zullen twee winnende sets jouw punten vermenigvuldigen met 1,5 en zullen drie winnende sets jouw punten zelf verdubbelen. Wanneer alle slots gevuld zijn, worden je punten opgeteld. Hoe meer punten, hoe meer je wint. Vanaf een score’s hoger dan 99 Punten krijgt de speler zijn prijs uitbetaald op de credit meter afhankelijk van de score tabel. Bij het plaatsen van drie ‘Joker’ symbolen horizontaal of diagonaal naast elkaar treedt er een extra ‘Super Joker’ Feature in werking.

Waarom een Super Joker MK1 plaatsen?

  • 50 cent per spel
  • Max. 6 euro winst per spel
  • Neemt weinig plaats in beslag
  • Extra inkomsten in uw horecazaak

AFMETINGEN

  • Hoogte163 cm
  • Breedte70 cm
  • Diepte68 cm
  • Gewicht130 kg

JGC Café games helpt en ondersteunt u van A tot Z met de nodige vergunningen en attesten (indien van toepassing), met een snelle levering en plaatsing en een uitstekende technische onderhoudsdienst.

Vragen over onze caféspelen, exploitatie, vergunningen of iets anders?

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij komen graag vrijblijvend met u in contact.

BEGELEIDING EN ONDERSTEUNING
SuperJoker SC IV

Administratieve ondersteuning

Als je als (toekomstig) cafébaas een nieuwe horecazaak wil openen of een bestaande wil overnemen krijgt u al snel te maken met groot aantal vergunningen en regels waar u zich aan moet houden. JGC Café games helpt en ondersteunt u vanaf de start met alle administratieve voorwaarden om uw café te voorzien van alle nodige vergunningen.

Commerciële en financiële ondersteuning

Vaak zal JGC Café games u ook commercieel en financieel kunnen ondersteunen bij de opstart van uw horecazaak. Zo kan u ondermeer denken aan de (her)inrichting van uw zaak, het opstellen van uw ondernemingsplan, huurcontracten en waarborgen, partnerships met de juiste leveranciers voor uw regio en uiteraard ook uw zoektocht naar het ideale pand om uw droom te realiseren. 

Full service onderhoud

Onze eigen ervaren technische service afdeling staat in voor de levering, plaatsing, en het volledige onderhoud en herstellingen aan alle door ons geplaatste kans- en amusementsspelen en dit 7 dagen op 7.

Scroll naar boven