Bingo & One-ball

Super Seven

De Super Seven van is een vertrouwde bingo. Het toestel is opgebouwd uit verschillende kleurenlampen en een haarscherp 26″ scherm. De klassieke 6-kaart bingo is ontzettend geliefd.

De speler heeft de mogelijkheid om uit 12 verschillende spelvarianten te kiezen. De grafics zijn specifiek ontworpen om het spel overzichtelijk te houden. Dit vergroot natuurlijk het spelgemak.

Waarom een Super Seven plaatsen?

  • 12 verschillende games
  • Klassieke 6-kaart bingo
  • Succesvol spelformat
  • Een must in uw café
  • Extra inkomsten in uw horecazaak

AFMETINGEN

  • Hoogte194 cm
  • Breedte70 cm
  • Diepte128 cm

JGC Café games helpt en ondersteunt u van A tot Z met de nodige vergunningen en attesten (indien van toepassing), met een snelle levering en plaatsing en een uitstekende technische onderhoudsdienst.

Vragen over onze caféspelen, exploitatie, vergunningen of iets anders?

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij komen graag vrijblijvend met u in contact.

BEGELEIDING EN ONDERSTEUNING
super-seven

Administratieve ondersteuning

Als je als (toekomstig) cafébaas een nieuwe horecazaak wil openen of een bestaande wil overnemen krijgt u al snel te maken met groot aantal vergunningen en regels waar u zich aan moet houden. JGC Café games helpt en ondersteunt u vanaf de start met alle administratieve voorwaarden om uw café te voorzien van alle nodige vergunningen.

Commerciële en financiële ondersteuning

Vaak zal JGC Café games u ook commercieel en financieel kunnen ondersteunen bij de opstart van uw horecazaak. Zo kan u ondermeer denken aan de (her)inrichting van uw zaak, het opstellen van uw ondernemingsplan, huurcontracten en waarborgen, partnerships met de juiste leveranciers voor uw regio en uiteraard ook uw zoektocht naar het ideale pand om uw droom te realiseren. 

Full service onderhoud

Onze eigen ervaren technische service afdeling staat in voor de levering, plaatsing, en het volledige onderhoud en herstellingen aan alle door ons geplaatste kans- en amusementsspelen en dit 7 dagen op 7.

Scroll naar boven