WILT U EEN BINGO IN UW CAFE?

Exploitatie van caféspelen

Wij plaatsen omzetverhogende bingo's en andere amusementsspelen (tafelvoetbal, biljarttafels, airhockey en meer) in cafés en ontzorgen u compleet van het onderhoud ervan.
MEER OVER EXPLOITATIE

Wilt u een bingo of andere kans- en amusements­spelen plaatsen in uw café?

Bent u cafébaas en wilt u een kansspel zoals bingo of one-ball, een amusementsspel zoals een jupiter tafelvoetbal of pooltafel in uw café? 
Er is geen investering van de cafébaas vereist, u kan er enkel aan verdienen en dit op basis van gedeelde omzet.
JGC Café games is al meer dan een halve eeuw de uitgesproken leverancier en expert op het gebied van omzetverhogende kans- en amusementsspelen in de horeca. Voor elk soort etablissement hebben wij wel een passende oplossing. Met onze caféspelen verhoogt u onmiddellijk het rendement van uw café op slechts een beperkt aantal vierkante meters! Exploitatie betekent dat wij eigenaar blijven van de toestellen waardoor het onderhoud en updaten uiteraard voor onze rekening is.

JGC Cafe games werkt met transparante contracten en een eerlijke winstverdeling.

Direct vanaf de start zijn wij uw partner op het gebied van vergunningen voor het legaal exploiteren van de kansspelen en kunnen we u waar mogelijk ook financieel en commercieel de nodige ondersteuning bieden opdat u zich volledig kan blijven focussen op het succesvol uitbaten van uw café.

Waarom kiezen onze klanten voor JGC?

Zeer ruime keuze caféspelen

Volledig onafhankelijk & niet merkgebonden

Eerlijke winstverdeling

Vergunningsbegeleiding

Commerciële en financiële ondersteuning

7 op 7 onderhoudsservice

Door de kansspelcommissie goedgekeurde apparaten

montana-de-luxe-2

Wilt u meer winst door een bingo of ander kansspel in uw café te plaatsen?

Wij helpen en ondersteunen u van A tot Z met de nodige vergunningen en attesten,  een snelle levering en plaatsing met een uitstekende technische onderhoudsdienst. Daarnaast kunnen we u ook helpen met het vinden van het ideale pand om uw droom te helpen realiseren.

ONZE CAFESPELEN
BEGELEIDING EN ONDERSTEUNING
montana-de-luxe-2

Administratieve ondersteuning

Als u als (toekomstig) cafébaas een nieuwe horecazaak wil openen of een bestaande wil overnemen krijgt u al snel te maken met een aantal vergunningen en regels waar u zich aan moet houden. JGC Café games helpt en ondersteunt u vanaf de start met de administratieve voorwaarden om uw café te voorzien van alle nodige vergunningen.

Commerciële en financiële ondersteuning

Vaak zal JGC Café games u ook commercieel en financieel kunnen ondersteunen bij de opstart van uw horecazaak. Zo kan u ondermeer denken aan de (her)inrichting van uw zaak, het opstellen van uw ondernemingsplan, huurcontracten en waarborgen, partnerships met de juiste leveranciers voor uw regio en uiteraard ook uw zoektocht naar het ideale pand om uw droom te realiseren. 

Full service onderhoud

Onze eigen ervaren technische service afdeling staat in voor de levering, plaatsing, en het volledige onderhoud en herstellingen aan alle door ons geplaatste kans- en amusementsspelen en dit 7 op 7.

Scroll naar boven