GREAT IN AMUSEMENT GAMES

Over JGC Café games

Van bingo's en pooltafels tot de productie van onze wereldbekende Jupiter tafelvoetbaltafels. John Gille Co - kortweg JGC - een naam die klinkt als een klok in de wereld van de amusementsspelen. 
OVER ONS

JGC Café games, uw totaalleverancier voor alle soorten caféspelen

Zutendaal, in hartje Belgisch Limburg ligt het bedrijf nv John Gille Co. Het Belgische bedrijf, opgericht in 1968 door John Gille is sindsdien steeds een begrip gebleven in de sector van de kans- en amusementsspelen. Sinds 2009 wordt het familiebedrijf JGC geleid door de oudste zoon Johnny Gille. Samen met een hecht team van 11 medewerkers zien we er dagdagelijks op toe dat de dienstverlening, betrokkenheid en kwaliteit waarvoor JGC Café games bekend staat gewaarborgd blijft.

jgc-buitenkant

JGC Café games - Zutendaal

gmt-buitenkant

GMT Café games - Korbeek-Lo

johnny

Waarom kiezen onze klanten voor JGC?

Zeer ruime keuze caféspelen

Volledig onafhankelijk & niet merkgebonden

Eerlijke winstverdeling

Vergunningsbegeleiding

Commerciële en financiële ondersteuning

7 op 7 onderhoudsservice

Door de kansspelcommissie goedgekeurde apparaten

ONZE ACTIVITEITEN

Exploitatie bingo's en andere amusementsspelen in cafés

JGC Café games plaatst als volledig onafhankelijk en toonaangevend bedrijf, omzetverhogende bingo's en andere amusementsspelen (tafelvoetbal, biljarttafels, airhockey en meer) in cafés en ontzorgt u compleet van het onderhoud ervan. Er is geen investering van de cafébaas vereist, u kan er enkel aan verdienen en dit op basis van gedeelde omzet.

Lees meer

Administratieve en Commerciële ondersteuning

Wij helpen en ondersteunen cafébazen van A tot Z met de nodige vergunningen en attesten voor het openen van hun café en het plaatsen van onze diverse bingo en kansspelen.  Waar mogelijk zal JGC Café games u ook commercieel en financieel ondersteunen bij de opstart van uw horecazaak.

banner2

Jupiter tafelvoetbal en productontwikkeling

Eén van de pronkstukken uit de eigen productiehal zijn de alom bekende Jupiter voetbaltafels, waarvan er reeds meer dan 10.000 doorheen België terug te vinden zijn.

Jupiter Tafelvoetbal kopen?

Exclusieve verdeling

Voor meerdere merken en producten, waaronder SAM Biljarts en SAM Airhockey hebben wij de taak van exclusief verdeler / distributeur op ons genomen. Het zorgt ervoor dat onze klanten dicht bij de bron zitten en zo een vlotte samenwerking verzekert is.

Neem contact op
GESCHIEDENIS

Het begon allemaal met een flipperkast

Het heeft, de met Engelse rootse Limburger, John Gille van kinds af geïntrigeerd: amusementsspelen voor op café. Hij kon niet wachten tot hij 18 was om zijn eigen bedrijf op te starten. In 1968 was het dan zover, John kocht meteen een flipperkast om te exploiteren in een plaatselijk café. Al snel groeide het assortiment aan cafespelen uit met bingo's, flipperkasten, juke boxen, biljarttafels, computer games. Omdat John heel erg nauwe banden onderhield met zijn klanten kreeg hij daardoor natuurlijk ook de feedback over de tekortkomingen van bepaalde ontwerpen.

johnnyenjohn-jgc

Vader John Gille hier samen met zijn oudste zoon Johnny Gille.

Door zelf naar oplossingen te gaan zoeken, werd meteen de basis gelegd voor de ontwikkeling van eigen machines. Na verloop van tijd had dit de productie van caféspelen tot gevolg. Een tijdje heeft JGC ook zelf bingo's gemaakt, maar daar werd uiteindelijk vanaf gestapt toen de wetgeving op de kansspelen drastisch veranderde.

In 1988 werd nv John Gille Co opgericht en niet veel later in 1990 nam n.v. John Gille Co de activiteiten van "Jupiter Table football" over van Hasselaar Pierre Moesen en werden de voetbaltafels zodanig verbeterd en verder ontwikkeld tot de standaard in tafelvoetballand die onze tafels vandaag geworden zijn. Meer dan 10.000 Jupiter voetbaltafels vindt u ondertussen doorheen gans Belgie en tot zelfs in Amerika.

Sinds 2009 staat John Gille's oudste zoon Johnny Gille aan het roer van het bedrijf. Ook werd in 2009 de firma Guymatic overgenomen. Een firma, die café games plaatst in het Leuvense en actief is sinds 1980. Van hieruit plaatsen wij café games in horecazaken gespreid over gans Vlaams-Brabant.

Ondanks de verstrengde wetgeving op de kansspelen en wetswijzigingen in horecaland (zoals het rookverbod) blijft JGC Café games een bloeiende onderneming die momenteel onderdak biedt aan 11 werknemers.  Als antwoord op deze verstrengde wetgeving besloot John Gille Co haar activiteiten verder uit te breiden en zich niet enkel meer te richten op de caféuitbaters maar ook producten op de markt te brengen voor de particuliere consument, scholen en bedrijven.

Vragen over onze caféspelen, exploitatie, vergunningen of iets anders?

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij komen graag vrijblijvend met u in contact.

ONS TEAM

Johnny Gille

John Gille

Anneliese

Georgos

Raf

Antonio

Bart

Marc St

Johan

Marc C

Monique

Christiaan

Alessandro

Giovanni

Scroll naar boven